Story

 

Lavendelenzo is ontstaan uit liefde voor de natuur, interesse voor kruiden en hun werkzame stoffen. 

Als herboriste heb ik me vooral toegelegd op het zelf maken van natuurlijke cosmetica en sinds kort ook op het zelf verwerken van kruiden en het bekomen van de inhoudsstoffen uit kruiden en planten om later te verwerken in verzorgingsproducten.

Voor de samenstelling van mijn gamma heb ik gekozen om richting Zuid-Frankrijk te gaan waar kruiden biologisch geteeld worden of in het wild groeien en waar het Franse pionierswerk op vlak van kruidenverwerking en formules aan de basis ligt.

Mijn partners in de Provence telen zelf hun biologische kruiden en gewassen en verwerken ze met passie en vakmanschap tot uitstekende verzorgingsproducten met respect voor het milieu, tradities, landbouw en duurzaamheid.

Hiervoor doen ze beroep op generaties kruidenkennis en ervaring zowel op cosmetisch als medicinaal vlak.

Het gamma van lavendelenzo bevat pure biologische grondstoffen van uitstekende kwaliteit.

Onze ingrediënten zijn biologische plantaardige oliën van eerste koude persing, hydrolaten, maceraten en etherische oliën van biologische kruiden en planten die voornamelijk uit de Provence afkomstig zijn.

Lavendelenzo staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een ruim gamma originele en  biologische gecertifieerde producten.

Het gebruik van deze unieke producten zal een ​​zintuiglijke ervaring van gezondheid en welbevinden tot leven brengen.

Ik help je graag verder met de keuze van uw verzorgingsproduct of met vragen over de ingrediënten en hun werking. (advies)

Geniet van deze natuurlijke geuren en texturen en voel opnieuw de verbondenheid met de natuur.

 

Sabine Van Dorpe